Dispositivi & Accessori
Cheddar and Walnut Scones with Onion Jam
Prep. 25min
Totale 1h 45min
6 portions
Ingredienti
Onion Jam
-
red onions cut into half moons (¼ in.)16 oz
-
sugar12 oz
-
red wine vinegar3 ½ oz
-
white wine1 oz
-
raisins1 oz
-
ground bay leaves (opzionale)⅛ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
whole cloves3
-
salt to taste¼ tsp
Cheddar and Walnut Scones
-
cheddar cheese cut into pieces3 oz
-
walnut pieces2 oz
-
dried rosemary1 tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust8 oz
-
baking powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
mustard powder¼ tsp
-
large egg1
-
whole milk plus extra to brush3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
12 g
Calorie
2489 kJ /
595 kcal
Grassi
18 g
Fibre
3 g
Carboidrati
100 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Picnic
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Quick Puff Pastry
1h 20min
Candied Citrus Peels
36h 10min
Cherry Nut Shortbread
1h 20min
Sea Salt Caramel Cookies
24h 50min
Christmas Cake
517h 45min
Easy Amaretto Fudge
2h 20min
Meringue Ghosts
12h 25min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Meyer Lemon Bars
40min
Crunchy Granola
2h
English Muffin Bread
1h 20min
Garlic Pull-Apart Knots
1h 55min