Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Oxtail stew
- 200 g onion, cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into halves, fronds reserved
- 2 leeks, white part only, cut into pieces (4 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1 carrot, cut into pieces (4 cm)
- 4 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 40 g olive oil
- 800 - 1000 g oxtail
- 3 dried bay leaves
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 150 g red wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Butter bean mash
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil, to drizzle
- paprika, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4748.3 kJ / 1130.6 kcal
- Proteine
- 65.4 g
- Carboidrati
- 50.2 g
- Grassi
- 72.3 g
- Grassi saturi
- 28.3 g
- Fibre
- 22.6 g
- Sodio
- 1289.9 mg
Ricette alternative
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Boiled Eggs
20min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Creamy beef curry and rice
1h 15 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2u.
Bread bowl chicken stew
3h 45min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
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Oxtail stew with butter bean mash
4u.
Beef Stroganoff
1u.
Mexican scrambled eggs
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Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Fresh tomato chutney
10min