Dispositivi & Accessori
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
Prep. 20min
Totale 2h 15min
16 slices
Ingredienti
Crumble topping
-
plain flour30 g
-
sugar20 g
-
unsalted butter cut into pieces25 g
Dough
-
eggs 1 beaten2
-
egg yolks2
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve100 g
-
sugar50 g
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
milk150 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
sea salt1 tsp
-
oil to grease
-
jam of choice, to serve
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
131.9 mg
Proteine
4.9 g
Calorie
899.5 kJ /
215 kcal
Grassi
8 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
4.6 g
Carboidrati
30.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Baking bread in cast iron
6 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Caramel sauce
1h 30min
Orange Crème Brûlée
3h 15min
Halloween Dipped Apples
1h
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Mayonnaise
5min
Quark and herb spread
5min
Fruit Juice Gummies
25h 25min
Raspberry and vanilla marshmallows
2h 15min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Sweet and Spiced Nuts
40min
Spiced roasted mixed nuts
25min