Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
TM6 TM5

Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans

4.3 (53 valutazioni )

Ingredienti

  • 500 g water
  • 450 g Brussels sprouts, trimmed, halved
  • 140 g butternut squash, peeled and diced (approx. 1 cm)
  • 60 g unsalted butter, diced
  • 80 g pecan nuts
  • 50 g dried cranberries
  • 30 g light brown sugar
  • 30 g balsamic vinegar
  • 15 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
  • ½ tsp dried chilli flakes, or to taste
  • 1 pinch fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1056 kJ / 254 kcal
Proteine
4.5 g
Carboidrati
14.7 g
Grassi
18.6 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative