Versioni compatibili
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Chicken
- 70 g maple syrup
- 20 g olive oil
- 10 g toasted sesame oil
- 4 garlic cloves
- 4 Tbsp dark soy sauce
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- 2 Tbsp lime juice
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 8 chicken thighs, skin on, bone in (see tip)
Mash
- 350 g carrots, sliced (2-3 cm) (see tip)
- 350 g swede, cut in pieces (3-4 cm)
- water, to cover
- 25 g unsalted butter, diced
- 20 g extra virgin olive oil
- ½ tsp ground ginger
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3109 kJ / 745 kcal
- Proteine
- 46.5 g
- Carboidrati
- 27.8 g
- Grassi
- 45.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Lemon Chicken
20 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min