Dispositivi & Accessori
Lamsspiesjes
Prep. 20min
Totale 3h
6 porties
Ingredienti
-
rozijnen80 g
-
gepelde amandelen50 g
-
chilipoeder (opzionale)1 tl
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld en in schijfjes (2 mm)10 g
-
ontbeende lamsbout in blokjes (3 cm)500 g
-
zachte boter15 g
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
asafoetida (of duivelsdrek)1 snuifje
-
oudbakken broodje in stukken50 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
zeezout2 tl
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem2 el
-
plantaardige olie3 el
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
20 g
Calorie
1611 kJ /
385 kcal
Grassi
26 g
Fibre
2 g
Carboidrati
20 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Samen thuis genieten
11 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Rijstschotel met appelen
Nessuna valutazione
Tarbot in champagnesaus
Nessuna valutazione
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Nessuna valutazione
Horror punch
20min
Borscht
50min
Groen gekleurde eieren
Nessuna valutazione
Lichtblauw gekleurde eieren
Nessuna valutazione
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Nessuna valutazione
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Nessuna valutazione
Vanillesaus (crème anglaise)
10min