Tri-Colour Ginger Rice
TM6 TM5 TM31

Tri-Colour Ginger Rice

1.0 (1 valutazione )

Ingredienti

  • 1000 g water
  • 300 g short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)
  • 5 slices fresh ginger
  • 5 slices fresh galangal
  • ⅘ tsp rock salt
  • 2 tbsp beetroot juice (see tips)
  • 2 tbsp carrot juice (see tips)
  • 2 tbsp spinach juice (see tips)
  • 3 tbsp olive oil

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1213 kJ / 290 kcal
Proteine
5 g
Carboidrati
45 g
Grassi
10 g
Fibre
2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative