Fish and potatoes with tomato sauce
TM6 TM5 TM31

Fish and potatoes with tomato sauce

4.2 (13 valutazioni )

Ingredienti

  • 800 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
  • 30 g olive oil, plus extra for greasing
  • 6 hake steaks (120-200 g each)
    o 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each)
  • 1 tsp salt, adjust to taste
  • 150 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 100 g carrots, cut in pieces
  • 50 g white wine (opzionale)
  • 400 g tomatoes, cut in pieces
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 tsp salt, adjust to taste
  • 100 g water

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1269 kJ / 302 kcal
Proteine
33 g
Carboidrati
25 g
Grassi
7 g
Fibre
3.4 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative