Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
- 10 g butter, plus extra for greasing
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, preferably organic, grated zest and juice
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra to taste
- 100 g shallots, cut in halves
- 300 g button mushrooms, cut in slices
- 50 g dry white wine
- 50 g cream
-
200
g spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
o 200 g cream cheese - 2 pinches ground nutmeg
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Proteine
- 45 g
- Carboidrati
- 27 g
- Grassi
- 48 g
- Fibre
- 4 g
Ricette alternative
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Asian-style rice with eggs and vegetables
35min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Baked spinach and eggs
40min
Cod with citrus butter
50 min
Spaghetti carbonara
40min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Creamy mushroom soup
20 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min