Dispositivi & Accessori
Mushroom Wellingtons
Prep. 1h
Totale 2h 30min
4 portions
Ingredienti
Quick Puff Pastry
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes250 g
-
water ice cold110 g
-
fine sea salt1 tsp
Wellingtons
-
dried porcini mushrooms20 g
-
water boiling, for mushrooms
-
fresh portobello mushrooms4
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
chestnut mushrooms halved150 g
-
onions quartered80 g
-
olive oil plus 2 Tbsp for frying30 g
-
fresh baby spinach60 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
Camembert thinly sliced (1 cm)200 g
-
large egg beaten1
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1100 mg
Proteine
23 g
Calorie
3295 kJ /
792 kcal
Grassi
55 g
Grassi saturi
30 g
Carboidrati
48 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Savoury
58 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Lentil Moussaka
2h 20min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Tortilla with Spanish Salsa
1h 10min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1h 45min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Crab Tart
2h 30min
Veggie Wellington
2h