Dispositivi & Accessori
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
Prep. 20min
Totale 45min
6 porties
Ingredienti
Ricotta gevulde kippenborst
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
verse bladpeterselie15 g
-
verse munt15 g
-
citroenzeste1 el
-
ricotta koud200 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 tl
-
kippenborsten, ontveld en ontbeend6
Tomatenrisotto
-
sjalot1
-
teentje knoflook1
-
verse bladpeterselie15 g
-
olijfolie40 g
-
risottorijst300 g
-
rijpe tomaat in 4 gesneden200 g
-
droge witte wijn60 g
-
water500 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle el
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
boter30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
52 g
Calorie
2392 kJ /
569 kcal
Grassi
20 g
Fibre
1.5 g
Carboidrati
43 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Lekkere kip
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Worst met erwtenrisotto
30min
Risotto bolognese
45min
Pompoenrisotto met spek
25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Vegetarische pizza
Nessuna valutazione
Vegan bananen-kokoscake
Nessuna valutazione
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nessuna valutazione
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Zalm en venkel risotto
25min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Romige Aardappelsalade
Nessuna valutazione
Risotto met Parmezaanse kaas
30min