Dispositivi & Accessori
Worst met erwtenrisotto
Prep. 5min
Totale 30min
6 porties
Ingredienti
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
olijfolie30 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst200 g
-
spekblokjes150 g
-
tomatenpuree10 g
-
witte wijn50 g
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)320 g
-
1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta1 el
-
water850 g
-
diepgevroren doperwtjes ontdooid150 g
-
zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt150 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
3.8 g
Calorie
410 kJ /
98 kcal
Grassi
5.3 g
Carboidrati
8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Starterskit
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Risotto bolognese
45min
Pompoenrisotto met spek
25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Kimchi risotto
25min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Nessuna valutazione
Hong Kong rijst met worst
55min
Spaghetti carbonara
40min
Tagliatelle met broccoli
15min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min