Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Salad
- 2 sweet corn cobs (approx. 200 g), husks and silks removed
- 150 g red onion (approx. 1 onion), cut into quarters
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- 1 avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)
Chipotle chilli dressing
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 60 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp ground cumin
- 30 - 40 g chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips), to taste
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 912.3 kJ / 217.2 kcal
- Proteine
- 6.1 g
- Carboidrati
- 13.3 g
- Grassi
- 13.8 g
- Grassi saturi
- 3 g
- Fibre
- 8 g
- Sodio
- 429.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Red pesto chicken salad
35min
Satay noodle salad
35min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Curried cauliflower salad
40min
Layered Mexican dip
25 Min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min