Dispositivi & Accessori
Kabocha Focaccia
Prep. 20min
Totale 55min
6 portions
Ingredienti
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
11 g
Calorie
1883 kJ /
450 kcal
Grassi
19 g
Fibre
3 g
Carboidrati
59 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Seasonal Squash
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Deviled Eggs
20min
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul (Metric)
35min
Buttermilk Bread
2h
Lemony Bunny Bread Rolls
2h 40min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2h
Boston Baked Beans
4h
Ham and Onion Biscuit
30min
Angel Food Cake
1h 10min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35min
Zucchini Bread
1h 15min
English Muffin Bread
1h 20min