Salmon and corn cakes (10-12 months)
TM5 TM6

Salmon and corn cakes (10-12 months)

4.2 (60 valutazioni )

Ingredienti

  • 160 g wholemeal sourdough bread, toasted and torn into pieces
  • 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (see Tips)
  • 300 g sweet potato, peeled and cut into pieces
  • 120 g red onion, cut into quarters
  • 1 sweet corn cob, kernels removed
  • 30 g butter
  • 415 g canned salmon (red salmon), well drained (see Tips)
  • olive oil spray
  • lemon, cut into wedges, to serve

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
337 kJ / 80.2 kcal
Proteine
6.3 g
Carboidrati
5.6 g
Grassi
3.3 g
Fibre
1.4 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative