Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 brown onion (approx. 130 g), cut into halves
- 2 celery stalks (approx. 100 g), cut into quarters
- 1 raw beetroot (approx. 100 g), peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, drained
- 40 g olive oil
- 850 - 900 g gravy beef, cut into pieces (4-5 cm)
- 100 g red wine
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fennel seeds
- 2 dried bay leaves
- 50 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- 2 - 3 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 carrots (approx. 120 g), cut into quarters lengthways and cut into thin slices (5 mm)
- 375 g dried pappardelle pasta, cooked, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2947.3 kJ / 701.7 kcal
- Proteine
- 26.2 g
- Carboidrati
- 90.9 g
- Grassi
- 22.7 g
- Grassi saturi
- 8.8 g
- Fibre
- 12.8 g
- Sodio
- 8991 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Beef spezzatino
1h 45min
Moroccan chicken with couscous
45min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Beef ragu
1h 25min
Chilli beef with lemon feta
30min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Chorizo and chicken pasta
50min