Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 brown onion (approx. 130 g), cut into halves
- 2 celery stalks (approx. 100 g), cut into quarters
- 1 raw beetroot (approx. 100 g), peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, drained
- 40 g olive oil
- 850 - 900 g gravy beef, cut into pieces (4-5 cm)
- 100 g red wine
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fennel seeds
- 2 dried bay leaves
- 50 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- 2 - 3 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 carrots (approx. 120 g), cut into quarters lengthways and cut into thin slices (5 mm)
- 375 g dried pappardelle pasta, cooked, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2947.3 kJ / 701.7 kcal
- Proteine
- 26.2 g
- Carboidrati
- 90.9 g
- Grassi
- 22.7 g
- Grassi saturi
- 8.8 g
- Fibre
- 12.8 g
- Sodio
- 8991 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Quick massaman beef curry
40 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Beef stroganoff
35 min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Everyone's favourite chicken curry
40 Min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Chicken and cashews
55 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Thai chilli chicken and basil
30 min