Dispositivi & Accessori
Gekarameliseerde uiensaus
Prep. 15min
Totale 2h 5min
6 porties
Ingredienti
Gekarameliseerde uienjam
-
olijfolie2 el
-
uien (ong. 8), in kwarten1200 g
-
bruine suiker100 g
-
droge witte wijn200 g
-
verjus80 g
-
ketjap manis (zoete sojasaus)4 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
witte mosterdzaadjes1 tl
-
zout1 tl
Jus
-
teentjes knoflook2
-
verse tijm enkel de blaadjes4 takjes
-
water350 g
-
kippenbouillonpasta (zie tips)2 - 3 tl
-
bloem1 el
-
rode wijn50 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
4.8 g
Calorie
931 kJ /
222 kcal
Grassi
6.7 g
Fibre
5.3 g
Carboidrati
29 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Feesttafel
9 ricette
Benelux
Benelux
Foodtrends 2023
17 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Vleesbouillonpasta
45min
Verse pasta zonder eieren
Nessuna valutazione
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
200 g ui kleuren
25min
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Avocadomayonaise
15min
Koolsoep
50min
Aardbeienjam
1h 5min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Warme chocolademelk
10min