Dispositivi & Accessori
Mosterd-dillesaus
Prep. 10min
Totale 2h 15min
1 beker
Ingredienti
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 beker
Proteine
10 g
Calorie
8541 kJ /
2041 kcal
Grassi
211 g
Fibre
2.6 g
Carboidrati
32 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Het basiskookboek
174 ricette
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Kip met rode paprika
1h 5min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Gevulde kroketten
Nessuna valutazione
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Hollandaisesaus
15min
Kruidenvinaigrette
Nessuna valutazione
Ananaspakketjes
1h
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nessuna valutazione
Vruchtensaus (coulis)
10min