Dispositivi & Accessori
Eiersalade met curry
Prep. 15min
Totale 1h 30min
4 portie
Ingredienti
-
eieren6
-
water750 g
-
mango chutney45 g
-
mayonaise60 g
-
sinaasappelsap10 g
-
zure room, 20% vet30 g
-
currypoeder mild1 ½ theelepel
-
zout¾ theelepel
-
peper, gemalen½ theelepel
-
lente-uien in dunne ringen2
-
zwarte komijnzaadjes¾ theelepel
-
tuinkers afgesneden1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
862 mg
Proteine
13 g
Calorie
1483 kJ /
355 kcal
Grassi
28 g
Fibre
1.3 g
Grassi saturi
7 g
Carboidrati
13 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nessuna valutazione
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nessuna valutazione
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Fruit ijs
5min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nessuna valutazione
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2h
Kalfszwezerik met lente-uien
Nessuna valutazione
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Drie soorten melk cake
2h
Dadel curry dip
5min
Basis kippenbouillon
35min