Dispositivi & Accessori
Lamb sfiha
Prep. 30min
Totale 1h 20min
28 portions
Ingredienti
-
water200 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting310 g
-
salt1 ¼ tsp
-
pumpkin cut into pieces (approx. 2 cm)100 g
-
red onion80 g
-
garlic clove1
-
Aleppo pepper (see Tips)2 tsp
-
vine-ripened tomato cut into quarters1
-
ground black pepper¼ tsp
-
lamb mince400 g
-
fresh mint leaves
-
lemon cut into cheeks, to serve1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
109.3 mg
Proteine
4.6 g
Calorie
295 kJ /
70.3 kcal
Grassi
1.6 g
Fibre
0.9 g
Grassi saturi
0.4 g
Carboidrati
8.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Shane Delia's Spice Journey
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Cabbage rolls
1h 50min
Focaccia
2h 5min
Cold cut pork sausage
1h 30min
Kashta cream
10min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Chicken moghrabieh
1h 25min
Taramasalata
15min
Soula's Spanakopita
1h 35min
Veal pizzaiola
40min
Gnocchi
1h 40min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min