Dispositivi & Accessori
Fatayer (spinach turnovers)
Prep. 30min
Totale 1h 35min
32 portions
Ingredienti
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
Filling
-
fresh spinach leaves200 g
-
brown onion cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice100 g
Assembly
-
plain flour for dusting
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
177.6 mg
Proteine
1.7 g
Calorie
297.7 kJ /
70.9 kcal
Grassi
3 g
Fibre
1.3 g
Grassi saturi
0.5 g
Carboidrati
8.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Authentic Lebanese
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Kashta cream
10min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Za'atar bread rolls
2h
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Tarator (tahini dip)
5min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min