Dispositivi & Accessori
Gluten free pita bread
Prep. 20min
Totale 1h 15min
8 portions
Ingredienti
-
rice flour (see Tips)200 g
-
brown rice flour (see Tips)150 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting60 g
-
potato starch100 g
-
xanthan gum3 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
warm water500 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
vegetable oil plus extra for drizzling2 tbsp
-
psyllium husk2 tbsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
424.4 mg
Proteine
3.7 g
Calorie
1226.5 kJ /
292 kcal
Grassi
7 g
Fibre
5.6 g
Grassi saturi
0.8 g
Carboidrati
64 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Good food, gluten free
94 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Coconut Butter
5min
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Gluten-free goodness pastry
1h
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free pizza base
35min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min