Dispositivi & Accessori
Pot-set plain yoghurt
Prep. 10min
Totale 12h
8 portions
Ingredienti
-
natural yoghurt120 g
-
full cream milk800 g
-
white sugar (optional - see Tips)40 g
-
water250 g
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (vitamin C - see Tips)30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
45.9 mg
Proteine
4 g
Calorie
400.3 kJ /
95.6 kcal
Grassi
4.1 g
Fibre
0.1 g
Grassi saturi
2.6 g
Carboidrati
10.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
The Basic Cookbook
120 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Strawberry jam
55min
Natural (plain) yoghurt
11h 10min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Creamy vanilla yoghurt
13h
Peanut brittle
1h 30min
Homemade Custard
15min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Citrus marmalade
2h 20min
Fruity dream
10min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5min
Basic bread rolls
45min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h