Blended mixed vegetable soup
TM6

Blended mixed vegetable soup

4.6 (212 valutazioni )

Ingredienti

  • 25 - 30 g olive oil
  • 170 - 200 g mixed vegetables (e.g. onion, eschalot, leek), cut into pieces (2 cm)
  • 700 - 800 g mixed vegetables (e.g. zucchini, carrot, pumpkin, sweet potato, celery, parsnip, peas), cut into pieces
  • 750 - 850 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tsp salt

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
465 kJ / 111 kcal
Proteine
2.6 g
Carboidrati
11.1 g
Grassi
5.4 g
Grassi saturi
0.9 g
Fibre
3.6 g
Sodio
536.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative