Dispositivi & Accessori
Blended mixed vegetable soup
Prep. 15min
Totale 45min
6 portions
Ingredienti
-
olive oil25 - 30 g
-
mixed vegetables (e.g. onion, eschalot, leek), cut into pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrot, pumpkin, sweet potato, celery, parsnip, peas), cut into pieces700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
536.9 mg
Proteine
2.6 g
Calorie
465 kJ /
111 kcal
Grassi
5.4 g
Fibre
3.6 g
Grassi saturi
0.9 g
Carboidrati
11.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Leek and Potato Soup
40min
Cottage pie
1h 30min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Vegetable soup
35min
Mushroom risotto
30min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Carrot and coriander soup
30min
Hearty seven vegetable soup
30min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20min
Pumpkin and ginger soup
35min
No fail mash potato
20min