Cream of tomato soup
TM6 TM5

Cream of tomato soup

4.6 (194 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 garlic clove
  • 50 g onions, cut into halves
  • 30 g butter or olive oil
  • 700 g fresh tomatoes, cut into halves
  • 70 g tomato paste
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp dried oregano or dried mixed herbs
  • 500 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 2 - 4 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
  • 1 sprig fresh parsley, leaves only

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
864.3 kJ / 205.8 kcal
Proteine
2.5 g
Carboidrati
9.9 g
Grassi
16.8 g
Grassi saturi
7.1 g
Fibre
3.3 g
Sodio
912.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative