Dispositivi & Accessori
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Prep. 15min
Totale 10h 55min
8 porties
Ingredienti
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
46.6 g
Calorie
2145 kJ /
515 kcal
Grassi
35.8 g
Carboidrati
1.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
De Warme Smaak van de Herfst
5 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Vegan Lasagne met Linzen
Nessuna valutazione
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Nessuna valutazione
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Prime Board
Nessuna valutazione
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nessuna valutazione
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nessuna valutazione
Tarte Tatin
2h
Pierogi met vlees
1h
Glühwein
15min
Lams- en Quinoastoofpot
Nessuna valutazione
Lactosevrije luikse wafels
Nessuna valutazione
Pistache Crème Brûlée
3h 20min