Dispositivi & Accessori
Egg Salad
Prep. 20min
Totale 30min
6 portions
Ingredienti
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
568 mg
Proteine
13 g
Calorie
1289 kJ /
308 kcal
Grassi
19 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
4 g
Carboidrati
22 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
All Things Eggs
12 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Chicken Stock Paste
45 min
Scalloped Potatoes
2 godz. 30 min
Steamed Veggies with Cauliflower Hummus
45 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Strawberry BBQ Meatballs
45 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Honey Glazed Carrots
30 min
Unsalted Butter
15 min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2 godz.
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min