Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 30 oz stew meat, beef, cubed (approx. 1 in.)
- 1 oz Worcestershire sauce
- ¼ tsp ground cloves
- 2 tsp salt, divided
- 1 tsp ground black pepper
- 32 oz russet potatoes, peeled, cubed (approx. ½ in.)
- 12 oz whole milk
- 1 oz salted butter
- 5 oz yellow onion, cut into pieces (approx. 1 md. onion)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 3 oz carrots, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 lg. carrots)
- 3 oz celery, cut into pieces ( ½ in.), (approx. 2 stalks)
- 3 oz parsnips, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 sm. parsnips)
- 2 tbsp all-purpose flour
- 3 tbsp tomato paste
- 1 heaping tsp beef stock paste
- 12 oz water
- 4 oz green peas (fresh or frozen), plus 12 extra peas to make ghost eyes
- 4 oz yellow corn (fresh or frozen)
- 4 oz fresh white button mushrooms, sliced or diced
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2222 kJ / 531 kcal
- Proteine
- 41 g
- Carboidrati
- 54 g
- Grassi
- 17 g
- Grassi saturi
- 7.7 g
- Fibre
- 36 g
- Sodio
- 1082.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Creamy Tomato Soup
30 min
Vegetable Soup
35 min
Shepherd's Pie
1u. 15min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Chunky Beef Stew
2h 10min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Boiled Eggs
20 min
Beef Stroganoff
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Chili
1h 5min