Dispositivi & Accessori
Pad kra pow
Prep. 15min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
jasmine rice300 g
-
water1050 g
-
sea salt1 tsp
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
fresh bird's eye chillies trimmed and deseeded if preferred3
-
vegetable oil plus 2 teaspoons extra60 g
-
beef mince500 g
-
fish sauce60 g
-
oyster sauce60 g
-
caster sugar40 g
-
ground white pepper1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
green beans or snake beans, trimmed and cut into bite-size pieces100 g
-
fresh holy basil (approx. 15 g), leaves only (see Tips)½ bunch
-
whole eggs4
-
fried shallots to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
2904.6 mg
Proteine
43.2 g
Calorie
3501.4 kJ /
833.7 kcal
Grassi
38.9 g
Fibre
4.8 g
Grassi saturi
9.8 g
Carboidrati
76.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Matt Sinclair
12 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Char Kway Teow
15min
Masala Squid
25min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Sweet And Sour Prawns
25min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Braised Yee Mee
30min
Nasi Lemak
45min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Chicken Porridge
35min