Vegetable Stew
TM6 TM5

Vegetable Stew

3.9 (47 valutazioni )

Ingredienti

  • 8 oz yellow onions, cubed (1 in.)
  • 3 garlic cloves
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 6 oz carrots, sliced in rounds (½ in.)
  • 4 oz celery, chopped (¾ in.)
  • 1 ½ oz all-purpose flour
  • 8 oz portobello mushrooms, stem and gills removed, cubed (1 in.)
  • 6 oz red wine
  • 16 oz baby red potatoes, quartered
  • 8 oz vegetable broth
  • 1 oz tomato paste
  • ½ tsp Italian seasoning
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 5 oz frozen green peas, thawed

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
778 kJ / 186 kcal
Proteine
5 g
Carboidrati
31 g
Grassi
3 g
Grassi saturi
0 g
Fibre
5 g
Sodio
402 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative