Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 ½ oz mixed nuts (e.g. walnuts, hazelnuts, pine nuts)
- 28 oz water
- 2 tsp salt, divided
- 14 oz waxy potatoes, e.g. red skin, new or fingerling, cubed (approx. 1 in.)
- 2 tsp ground smoked paprika, divided
-
14
oz chicken breasts, skinless, boneless, cut into pieces (approx. 1 in.)
o 14 oz chicken thighs, skinless, boneless, cut into pieces (approx. 1 in.) - 7 oz fresh mushrooms, halved
- 7 oz red bell pepper, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 4 oz yellow onions, halved
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz chorizo sausage, sliced into rounds (¼ in.)
- 1 tbsp tomato paste
- 1 ½ oz olive oil
- 14 oz tomato sauce
- 2 ½ oz pitted green olives
- 7 sprigs fresh thyme, divided
- 1 tsp ground black pepper
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1494 kJ / 357 kcal
- Proteine
- 18 g
- Carboidrati
- 15 g
- Grassi
- 23 g
- Grassi saturi
- 5 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodio
- 800 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken Étouffée
1h 25 min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Basque Chicken
1h 10 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min