Dispositivi & Accessori
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
Prep. 10min
Totale 25min
14 oz
Ingredienti
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
6 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges6 oz
-
carrots sliced (½ in. rounds)4 ½ - 5 oz
-
celery sticks sliced (½ in.)2 ½ - 3 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 14 oz
Sodio
171 mg
Proteine
4 g
Calorie
1213 kJ /
290 kcal
Grassi
20 g
Fibre
9.6 g
Grassi saturi
2 g
Carboidrati
16 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Basic Vegetables
16 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Cauliflower
25 min
Basic Basmati Rice
35 min
White basmati rice
40 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Browning Beef Strips
15 min
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Mirepoix
15 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min