Dispositivi & Accessori
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Prep. 5min
Totale 10min
1 jar
Ingredienti
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 jar
Sodio
1274 mg
Proteine
6 g
Calorie
1293 kJ /
309 kcal
Grassi
10 g
Fibre
8 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
55 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asian Flavour Mixes
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Roasted Garlic
15min
Sweet and sour pork ribs
40min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Hot and sour soup
20min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Chilli Stuffed Fish
1h