Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
TM6 TM5

Japanese Adzuki Bean Mochi Buns

4.9 (18 valutazioni )

Ingredienti

Tangzhong bread dough

  • 310 g high protein flour (bread flour)
  • 230 g fresh milk, icy cold (see tips)
  • 1 egg yolk
  • 30 g sugar
  • ½ tsp salt
  • 10 g milk powder
  • 1 tsp dried yeast powder
  • 25 g butter, softened

Mochi filling

  • oil, for greasing
  • 100 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours
  • 65 g caster sugar
  • 585 g water
  • 100 g Japanese adzuki bean paste, homemade (see tips) or store-bought
  • cold water, for spraying

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
1301 kJ / 311 kcal
Proteine
8 g
Carboidrati
59 g
Grassi
5 g
Grassi saturi
2 g
Fibre
1 g
Sodio
189 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative