Dispositivi & Accessori
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Prep. 20min
Totale 3h
8 pieces
Ingredienti
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
189 mg
Proteine
8 g
Calorie
1301 kJ /
311 kcal
Grassi
5 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
2 g
Carboidrati
59 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Kneading: Asian Recipes
11 ricette
Internazionale
Internazionale
Potrebbe anche interessarti...
Steamed Tapioca Kuih
50min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Hakka Yam Abacus
20min
Mantou buns
1h 30min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Pineapple Tarts
1h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Homemade Pandan Kaya
55min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Killer Toast
2h