Dispositivi & Accessori
Asperge ovenschotel
Prep. 20min
Totale 1h 30min
4 porties
Ingredienti
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
23 g
Calorie
1650 kJ /
395 kcal
Grassi
18 g
Fibre
7.8 g
Carboidrati
34 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asperge
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Custard
15min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Gerookte zalm sneetjes
Nessuna valutazione
Asperges en prosciutto cannoli
Nessuna valutazione
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Nessuna valutazione
Courgetteomelet
40min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Balletjes in Spaanse saus
55min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nessuna valutazione
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min