Dispositivi & Accessori
Koolsoep
Prep. 15min
Totale 50min
4 porties
Ingredienti
-
teentjes knoflook hartje verwijderd2
-
ui gehalveerd80 g
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
olijfolie40 g
-
water600 g
-
fijn zout1 volle tl
-
witte kool in repen400 g
-
aardappel in stukken (1-2 cm)200 g
-
witte bonen, uit blik200 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
6.3 g
Calorie
786 kJ /
188 kcal
Grassi
10.6 g
Fibre
5.9 g
Carboidrati
17.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Winterse soepen
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Bloemkoolrijst poke bowl
Nessuna valutazione
Pompoensoep
35min
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Veen- en vlierbessen punch
Nessuna valutazione
Heerlijke herfstdressing
Nessuna valutazione
Mexicaanse kippensoep
40min
Romige snijbietsoep
35min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Nessuna valutazione
Quinoasalade
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Romige courgettensoep
25min