Dispositivi & Accessori
Traditional crème brûlée
Prep. 10min
Totale 25h
6 portions
Ingredienti
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle60 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
egg yolks7
-
water to bake
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
45.7 mg
Proteine
4.6 g
Calorie
1825.5 kJ /
436.3 kcal
Grassi
41.2 g
Fibre
0 g
Grassi saturi
24.5 g
Carboidrati
13.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Meringues
5h
Panna cotta
6h 15min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Crème caramels
7h 45min
Taleggio cheese sauce
10min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Crème pâtissière
15min
No fail béchamel
15min
Salted caramel sauce
40min