Dispositivi & Accessori
Fruit Tart
Prep. 30min
Totale 2h 40min
12 portions
Ingredienti
Pastry Dough
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
sugar5 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
-
unsalted butter cold, in pieces5 ½ oz
-
salt1 pinch
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
Pastry Cream
-
lemon thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish1
-
sugar4 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch1 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
whole milk17 oz
-
mixed fresh fruit (approx. 3 pints)20 oz
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
43 mg
Proteine
6 g
Calorie
1552 kJ /
371 kcal
Grassi
15 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
8 g
Carboidrati
55 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Consultant Favorites
15 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2h 15min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30min
Essence of Tomato Water Shots
24h 15min
Strawberry Panna Cotta
4h 40min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3h 15min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2h 45min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Dutch Baby Pancake
20min
Strawberry Chiffon Pie
2h 20min
Chocolate Pudding
1h 20min