Dispositivi & Accessori
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
Prep. 30min
Totale 1h 20min
8 portions
Ingredienti
-
dried prunes (approx. 110 g), pitted8
-
good quality pork sausagemeat300 g
-
pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)2
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sunflower oil for brushing2 Tbsp
-
water1250 g
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)1200 g
-
onions quartered190 g
-
garlic cloves3
-
1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
tomato purée1 Tbsp
-
cornflour1 - 2 Tbsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
659.3 mg
Proteine
32 g
Calorie
1594 kJ /
380 kcal
Grassi
13 g
Fibre
4.6 g
Grassi saturi
3.9 g
Carboidrati
50 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thermomix Friend
32 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Blackberry Jam
20min
Simnel Cake
3h
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2h
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3h 40min
Sticky Toffee Puddings
1h
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2h 30min
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2h 10min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Sloe Gin
2160h 20min
Normandy Apple Flan
1h 25min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min