Versioni compatibili
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 40 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g Seville orange marmalade
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g port
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- ½ tsp sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3136 kJ / 750 kcal
- Proteine
- 43 g
- Carboidrati
- 60 g
- Grassi
- 33 g
- Fibre
- 4.4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Beef Stroganoff
1h
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Beef Bourguignon
1h 30min