Dispositivi & Accessori
Lemon Risotto
Prep. 15min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cubed (½ in.)1 ½ oz
-
lemons thin peel only, no white pith, plus extra to garnish2
-
onion quartered3 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
unsalted butter cold, cubed (½ in.), divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water divided60 oz
-
1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemadestock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh mint leaves to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
851 mg
Proteine
8 g
Calorie
1933 kJ /
462 kcal
Grassi
19 g
Fibre
3 g
Grassi saturi
8 g
Carboidrati
61 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Simple Ideas
179 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Simply PreClean
5 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Basil Pesto
10min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Mushroom Risotto
30min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min
Classic Swiss Fondue
15min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min