Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 5 - 7 sprigs fresh parsley, leaves only
- 500 g water
- 500 g sweet potato (white or purple), peeled and cut into pieces
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 300 g broccoli, cut into florets
- 720 g firm white fish fillets (pin-boned - see Tips)
- 40 g butter
- sea salt, to taste (optional - see Tips)
- ground black pepper, to taste (optional)
- extra virgin olive oil, to serve
- micro herbs, to serve
- lemon, cut into cheeks, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1673 kJ / 398.3 kcal
- Proteine
- 41.6 g
- Carboidrati
- 25.4 g
- Grassi
- 13 g
- Fibre
- 6.8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Simple steamed salmon
30 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Sardines in parcels with green bean salad
Keine Bewertungen
Turmeric fish
30 min
Prawns with coriander coconut rice
35min
Steamed Chinese greens
30 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Steamed greens with lemon feta
20min
Coconut turmeric fish curry
40min