Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 60 - 80 g brown onion, cut into halves
- 20 g olive oil
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 400 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 250 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g dried fusilli pasta or similar short dried pasta
- 150 g fresh green beans, cut into pieces (2-3 cm) (optional)
- 70 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2383.5 kJ / 567.5 kcal
- Proteine
- 26 g
- Carboidrati
- 38.2 g
- Grassi
- 33.7 g
- Grassi saturi
- 17.1 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodio
- 484.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken and pesto risoni
35 Min
Risoni with salmon and spinach
25min
Pasta with tuna
30 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1hod. 40min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Linguine with salmon and herbs
25min