Dispositivi & Accessori
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
Prep. 20min
Totale 4h 30min
12 slices
Ingredienti
Bavarian spice rub
-
mustard seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
dried rosemary2 tsp
-
dried oregano2 tbsp
-
sea salt100 g
-
semi sun-dried tomatoes30 g
-
garlic flakes2 tsp
-
cayenne pepper to taste1 pinch
-
paprika2 tsp
Leberkäse
-
extra virgin olive oil to grease
-
pork belly, fat only, no rind (3 cm)200 g
-
ice cubes80 g
-
brown onions30 g
-
pork mince300 g
-
cold mineral water plus extra to spray70 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 slice
Sodio
182.9 mg
Proteine
8.3 g
Calorie
408.5 kJ /
97.3 kcal
Grassi
7.1 g
Fibre
0.2 g
Grassi saturi
2.3 g
Carboidrati
0.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Mick's ciabatta rolls
21h 20min
Classic Flammkuchen
1h
Baguette
3h 45min
Olive and fennel grissini
25h 30min
Fresh pasta dough
1h
Wonton wrappers
55min
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30min
Cha gio (spring rolls)
55min
Sushi salad
1h
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h