Pumpkin soup
TM6 TM5

Pumpkin soup

4.3 (1.2K valutazioni )

Ingredienti

  • 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
  • 20 g butter
  • 500 g pumpkin, peeled, cut into pieces
  • 1 carrot, cut into pieces
  • 500 g water, adjust to taste
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 30 g pouring (whipping) cream (optional)
  • 2 pinches salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • fresh basil, leaves only, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
632.2 kJ / 150.5 kcal
Proteine
3.8 g
Carboidrati
14.5 g
Grassi
7.7 g
Grassi saturi
4.7 g
Fibre
5 g
Sodio
335.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative