Chinese-style stir-fried vegetables
TM6 TM5

Chinese-style stir-fried vegetables

4.7 (308 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
  • 2 garlic cloves
  • 1 - 2 cm piece fresh ginger, peeled, to taste
  • 30 g peanut oil
  • 500 g mixed vegetables (e.g. cabbage, mushroom, carrot, broccoli, snowpeas, red capsicum), cut into slices as needed
  • 1 pinch salt, to taste
  • 1 - 2 tsp oyster sauce or soy sauce

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
466.1 kJ / 111 kcal
Proteine
3 g
Carboidrati
5.6 g
Grassi
7.8 g
Grassi saturi
1.3 g
Fibre
4 g
Sodio
172.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative