Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Sous-vide Beef Cheeks
- 700 g beef cheeks (4 cheeks, approx. 3 cm thick)
- 400 g ale
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g onions, quartered
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
o 1 tsp ascorbic acid powder
Parmesan Mashed Potatoes and Assembly
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (2 mm)
- 280 g water
- 5 g salt, plus 1-2 pinches to taste
- 2 Tbsp unsalted butter, plus 30 g diced
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 150 g fresh spinach leaves
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2867 kJ / 685 kcal
- Proteine
- 48 g
- Carboidrati
- 54 g
- Grassi
- 29 g
- Grassi saturi
- 12 g
- Fibre
- 8 g
- Sodio
- 1332 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Browned Turkey Strips
15min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2h 15 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40 min
Mojo Sauce for Seafood
10 min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Browned Shallots (250 g)
25 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 Min
Pineapple Parcels
1h