Dispositivi & Accessori
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
Prep. 20min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
pattypan squash cut into pieces (1 in.)16 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste, divided1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
broccoli rabe trimmed, cut into pieces8 oz
-
water divided62 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
pine nuts2 oz
-
garlic cloves2
-
baby spinach2 oz
-
extra virgin olive oil5 oz
-
lemon juice2 tsp
-
dried whole wheat pasta8 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1069 mg
Proteine
21 g
Calorie
3251 kJ /
777 kcal
Grassi
57 g
Fibre
8 g
Grassi saturi
10 g
Carboidrati
55 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Mindfully Mediterranean
12 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Vegan Cashew Sauté
35min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Cauliflower Steaks
45min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Vegetarian Chili
50min