Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
TM6

Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash

4.5 (19 valutazioni )

Ingredienti

  • 16 oz pattypan squash, cut into pieces (1 in.)
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 tsp salt, to taste, divided
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 8 oz broccoli rabe, trimmed, cut into pieces
  • 62 oz water, divided
  • 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 2 oz pine nuts
  • 2 garlic cloves
  • 2 oz baby spinach
  • 5 oz extra virgin olive oil
  • 2 tsp lemon juice
  • 8 oz dried whole wheat pasta

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3251 kJ / 777 kcal
Proteine
21 g
Carboidrati
55 g
Grassi
57 g
Grassi saturi
10 g
Fibre
8 g
Sodio
1069 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative