Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Marinade
- 80 g Stone's Green Ginger Wine
- 500 - 600 g pork fillets or pork medallions (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (1 x 10 cm)
- 2 tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optional)
- 2 garlic cloves
- 400 g canned unsalted black beans
- 60 g soy sauce or tamari
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine or dry sherry
- 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch broccolini (approx. 180 g), trimmed and cut into thirds
- 230 g canned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1726.3 kJ / 411 kcal
- Proteine
- 33.8 g
- Carboidrati
- 55.2 g
- Grassi
- 3.7 g
- Grassi saturi
- 0.8 g
- Fibre
- 9.7 g
- Sodio
- 838.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef stroganoff
35min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Chicken and cashews
55 min
Chicken and sweet corn soup
30min
Pork san choy bau
25 Min
Chicken and prawn noodles
30min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min