Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 250 gramů cibule, napůl
- 2 polévkové lžíce slunečnicového oleje
- 400 gramů kysaného zelí
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky bílého pepře, mletého
- 1 čajová lžička kmínu, celého
- 1 kostka zeleninového bujónu
- 600 gramů brambora, na drobné kostky
- 30 gramů hladké mouky, rozmíchané s trochou vody
- 100 gramů mléka
- 200 gramů smetany
- 1 ½ polévkové lžíce octa
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 803 kJ / 192 kcal
- Proteine
- 5 g
- Carboidrati
- 26 g
- Grassi
- 8 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Cibulová polévka
1h 10 min
Čočková polévka s rajčaty
2h 5min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Cizrnová polévka se slaninou
40min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min
Kedlubnová polévka
35 min
Hráškovo-mrkvová polévka
1h
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 min
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1h 10 min
Chlupaté knedlíky
1h 5min